Lijst van ingrediënten
Runderspiervlees 52 %
Long van rund 31 %
Milt van rund 7 %
Runderlever 4 %
Totaal vlees*) 94 %
Zalmolie 2 %
Rijst 1 %
Calcium 1 %
Verhoudingen < 1 %
Zonnebloemolie,
fosfaatbietvezels, inuline 1 %
Totaal 100 %
Spiervlees omvat skeletvlees en hart- en buikspier. Uitsluitend gebruik van vlees dat is toegestaan voor menselijke consumptie. Alle waarden zijn afgerond.
Samenstelling
Vlees en dierlijke bijproducten, granen (rijst), plantaardige bijproducten, mineralen, gist
Analytische bestanddelen
9% eiwit, 7% vet, 0,5% ruwe celstof, 2,5% ruwe as, 79% vocht, 2% NfE (~koolhydraten), 0,27% calcium, 0,23% fosfor, 0,11% natrium.
Laboratoriumanalyse 20.9.2023
Vocht 79,1
Kalium 0,64
Magnesium 0,02 %
Chloride 0,29
Jodium 0,50 mg/kg
Koper 5,09 mg/kg
ijzer 145 mg/kg
Zink 23,3 mg/kg
mangaan 15,5 mg/kg
Vitaminen zijn vluchtige ingrediënten, dus het heeft geen zin om ze te specificeren. Er wordt echter wel voor gezorgd dat er voldoende vitaminen in het product aanwezig zijn (voldoen aan de eisen).
Toegevoegde voedingsstoffen
Koper (als koper(II)sulfaat pentahydraat) 1 mg, Zink (als zinksulfaat monohydraat) 12 mg, Mangaan (als mangaan(II)oxide) 2 mg, Jodium (als calciumjodaat, watervrij) 0,6 mg
*) Vlees zoals gedefinieerd in de lijst van voedermiddelen van dierlijke oorsprong
Voedingsadvies (dagelijkse portie gebaseerd op het lichaamsgewicht van het volwassen dier):
Honden van 2-5 kg: ongeveer 100-200 g
Honden van 6-25 kg: ongeveer 200-600 g
Honden van 26-40 kg: ongeveer 600-800 g
400 g of 810g